Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Coral Blue βρίσκεται 500 μέτρα από την κεντρική διασταύρωση της Γερακινής προς Πολύγυρο, στην περιοχή της Γερακινής. Η τοποθεσία είναι ονειρική, πνιγμένη στο πράσινο, που καταλήγει σε μια πανέμορφη παραλία με καθαρά γαλανά νερά και ξανθιά λεπτή άμμο. Η οργανωμένη πλαζ του ξενοδοχείου διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bar και ταβέρνα, ενώ διατίθεται και για πολλά θαλάσσια σπορ. Στη Γερακινή μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται, καθώς υπάρχουν σουπερ μάρκετ, πρατήριο εφημερίδων, ταβέρνες, μπαρ και άλλα καταστήματα. Η στάση των δημόσιων λεωφορείων βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το ξενοδοχείο. Ο τόπος χαρακτηρίζεται για τη δροσιά που προσφέρουν τα πολλά καταπράσινα πεύκα που υπάρχουν παντού και το πλήθος των ελαιοδέντρων στην περιοχή. Κάθε επισκέπτης της περιοχής, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν πρέπει να χάσει τη συναρπαστική εμπειρία, να κάνει ένα περίπατο στον παραλιακό δρόμο από την Γερακινή προς τα Ψακούδια, ο οποίος καταλήγει στους ελαιώνες της Ορμύλιας.

Το «CORAL BLUE BEACH HOTEL» απέχει μόλις 65 χλμ. από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, και 11 χλμ. από τα Νέα Μουδανιά. Η προνομιακή του θέση, δίνει τη δυνατότητα σε όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο μας, να έχουν άμεση πρόσβασης προς όλες τις κατευθύνσεις, με τακτική συγκοινωνία ή με αυτοκίνητο ή ακόμα και με ταξί, τόσο στις παραλίες της Χαλκιδικής, όσο και στην πανέμορφη Ορεινή Χαλκιδική, όπως στην πρωτεύουσα του Νομού, τον Πολύγυρο, και στην παραδοσιακή Αρναία.

Κοντά στη Γερακινή εντοπίστηκε η θέση ρωμαϊκού οικισμού, ο οποίος πιθανώς διαδέχτηκε την κλασική πόλη Μηκύβερνα που βρισκόταν σε απόσταση μόλις δυο χιλιομέτρων Επίσης, μερικά χιλιόμετρα βόρεια της Γερακινής, στη θέση «Σελιό», έχουν επισημανθεί ίχνη άλλου ρωμαϊκού και βυζαντινού οικισμούΧάρη στη θέση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «CORAL BLUE BEACH HOTEL», οι πελάτες του μπορούν εύκολα, να χαρούν τα καθαρά νερά, όλων των βραβευμένων με Γαλάζιες σημαίες ακτών της Χαλκιδικής. Εκτός από την παραλία του ξενοδοχείου, οι πιο κοντινές πλαζ σε αυτό είναι:

Ακτή Σάνη 22 χλμ. από το ξενοδοχείο.Πανέμορφη και πλήρως αξιοποιημένη. Εδώ προσφέρονται όλες οι δυνατότητες για σπορ.

>  Porto Carras 20 χλμ από το ξενοδοχείο. Βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Σιθωνίας με ήρεμα κρυστάλλινα νερά και υπέροχη λεπτή άμμο. Είναι μια παραλία γεμάτη κίνηση και ζωή που συγκεντρώνει κυρίως νεολαία. Δίπλα στο κύμα υπάρχουν ταβέρνες και καφετέριες, γήπεδο Beach Volley και προσφέρεται η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

>  Σάρτη 52 χλμ. από το ξενοδοχείο Η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της ανατολικής πλευράς της Σιθωνίας με θέα στο Άγιο Όρος, μία από τις γνωστότερες παραλίες της Ευρώπης.

>  Καλλιθέα 31 χλμ από το ξενοδοχείο έξω από το γνωστό για τη νυχτερινή ζωή του χωριό, την Καλλιθέα, με καθαρά νερά και ψιλή άμμο.

Αποστάσεις από

>  αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 65 χλμ.

>  από λιμάνι Νέων Μουδανιών 11 χλμ.

>  από τον Πολύγυρο (πρωτεύουσα νομού) 14 χλμ.

>  από την παραλία δίπλα σε αυτή