Η ACROSS HOTELS & RESORTS ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ CORAL BLUE BEACH HOTEL

Μια έκταση οκτώ στρεμμάτων, καλυμμένη με γκαζόν και πεύκα, ελιές και φοίνικες αγκαλιάζει το κτιριακό συγκρότημα του «CORAL BLUE BEACH HOTEL» και δημιουργεί μια όαση δροσιάς, την οποία ενισχύει η όμορφη ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος. Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στον Τορωναίο κόλπο και δίπλα σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής, αποτελεί  ιδανικό κατάλυμα για όσους αγαπούν την  γαλήνη και τον συνδυασμό του πράσινου της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας. Τα 67 ανακαινισμένα δωμάτια και διαμερίσματα του ξενοδοχείου, διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με θέα την θάλασσα ή τον κήπο.  Ευρύχωρα, λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι μαλλιών. Είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά και για όσους αναζητούν ένα φυσικό και καταπράσινο τοπίο δίπλα στην θάλασσα.

Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί το εστιατόριο “Thalassa”, το οποίο στεγάζεται ακριβώς δίπλα στην αμμουδιά, υπό την σκιά των πεύκων. Στο χώρο αυτό προσφέρεται το πρωινό σε πλούσιο Αμερικάνικο Μπουφέ. Όσοι από εσάς επιλέξετε κάποιο πακέτο με ημιδιατροφή,  θα ενθουσιαστείτε με τον βραδινό μπουφέ, γεύσεις από ελληνική παραδοσιακή κουζίνα,  «νοστιμιές» του Executive Chef της εταιρείας Across Hotels & Resorts. Στο εστιατόριο  “Coral Blue” , το a’ la carte εστιατόριο, μπορείτε να κάνετε ειδικές παραγγελίες θαλασσινών- sea food. Κατά μήκος της αμμουδιάς, επίσης ανάμεσα στα πεύκα, λειτουργεί το Beach Bar  “Ammos”, το οποίο σας υπόσχεται να σας ξεσηκώσει ή να σας χαλαρώσει με τα δροσιστικά και γευστικά του cocktail, ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Εκεί, επίσης, θα βρείτε φρέσκους χυμούς, παγωτά, αναψυκτικά και snacks. Στο Coral Blue Beach Hotel λειτουργεί, στον χώρο της ρεσεψιόν, το Lobby Bar “Blue Wave”. Ανοικτό κάθε μέρα,  όλο το 24ωρο, προσφέρει διάφορες ποικιλίες καφέ, διάφορα snacks, γλυκά, παγωτά, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά. Και όλα αυτά μόλις 65 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

μέσα στη φύση

Μια έκταση οκτώ στρεμμάτων, καλυμμένη με γκαζόν και πεύκα, ελιές και φοίνικες αγκαλιάζει το κτιριακό συγκρότημα.

Τορωναίο κόλπο

Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στον Τορωναίο κόλπο και δίπλα σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής.

πλήρως εξοπλισμένο

Ευρύχωρα, λειτουργικά, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι μαλλιών.

ιδιωτική παραλία

Όμορφη ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος.

Τα 67 ανακαινισμένα δωμάτια

Τα 67 ανακαινισμένα δωμάτια και διαμερίσματα του ξενοδοχείου, διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες με θέα την θάλασσα ή τον κήπο. 

ελληνικη κουζίνα

Όσοι από εσάς επιλέξετε κάποιο πακέτο με ημιδιατροφή,  θα ενθουσιαστείτε με τον βραδινό μπουφέ, γεύσεις από ελληνική παροδοσιακή κουζίνα,  «νοστιμιές» του Executive Chef της εταιρείας Across Hotels & Resorts.

Gallery

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εστιατόριο “Thalassa”

Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί το εστιατόριο “Thalassa”, το οποίο στεγάζεται ακριβώς δίπλα στην αμμουδιά, υπό την σκιά των πεύκων. Στο χώρο αυτό προσφέρεται το πρωινό σε πλούσιο Αμερικάνικο Μπουφέ. Όσοι από εσάς επιλέξετε κάποιο πακέτο με ημιδιατροφή,  θα ενθουσιαστείτε με τον βραδινό μπουφέ, γεύσεις από ελληνική παροδοσιακή κουζίνα,  «νοστιμιές» του Executive Chef της εταιρείας Across Hotels & Resorts.

Εστιατόριο “Coral Blue”

Στο εστιατόριο “Coral Blue”, το a’ la carte εστιατόριο, μπορείτε να κάνετε ειδικές παραγγελίες θαλασσινών- sea food.

Beach Bar “Ammos”

Κατά μήκος της αμμουδιάς, επίσης ανάμεσα στα πεύκα, λειτουργεί το Beach Bar “Ammos” το οποίο σας υπόσχεται να σας ξεσηκώσει ή να σας χαλαρώσει με τα δροσιστικά και γευστικά του cocktail, ανάλογα με τις διαθέσεις σας.